feestdagen 2018-2019

Tijdens de periode van 24-12-2018 tot en met 01-01-2019 hebben we een aangepast, extra feestelijk assortiment ter beschikking.

- Tafeltje vol € 12.25 p.p. (koud)

- Tafeltje vol € 14.75 p.p. (koud+warm)

Mooi en feestelijk gedecoreerde schaal met diverse tapas hapjes; aangevuld met diverse broodsoorten + een mini dessert. Klaar om op tafel te zetten. Ideaal voor bij een heerlijk wijntje of biertje te nuttigen.

- Feest ontbijt € 14.75 p.p.

Diverse broodjes, kerstbrood, croissant en koffiekoek. Diverse soorten kaas- en vleeswaren; zoetigheden en gerookte zalm. Gekookt eitje, vers fruit, yoghurt en verse jus d'orange en een chocolade verrassing.

- Feest brunch € 19.75 p.p.

Gerookte zalm en garnaaltjes in cocktailsaus. Tomatenroomsoep met balletjes en stokbrood met kruidenboter. Gegarneerde koude schotel, vers fruit, winterse goulash en kippenragout met boschampignons. Als afsluiter een duo van chocolade mousse.

- Feest gourmet € 17.75 p.p.

Een schaal vol met lekkere vlees en visjes... rauwkost, salades, vers fruit, divers bakgarnituur. Stokbrood + kruidenboter + als afsluiter een duo van chocolade mousse.

- Kids feest menu € 9.75 p.p. (incl. een kleine verrassing)

Tomatenroomsoep met balletjes OF garnaaltjes in cocktailsaus

Hammetje in honing mosterdsaus met aardappelmuffin OF kippenragout met pasteibakjes en home made appelmoes

Chocomousse met marshmallows

- Feest menu LEKKER € 21.75 p.p. (keuze maken uit onderstaand menu)

Soep-hoofdgerecht-nagerecht

- Feest menu LEKKER & LUXE € 24.75 p.p. (keuze maken uit onderstaand menu)

Voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht

- Feest menu LEKKER & SUPER LUXE € 27.5 p.p. (keuze maken uit onderstaand menu)

Voorgerecht-soep-hoofdgerecht-nagerecht

Voorgerechten: + brood met roomboter en kruidenboter

- mediterraanse rosbiefrolletjes

- zalmtartaar met rucola-olie

- kipcocktail met mango en een zacht kerriesausje

Soep: + brood met roomboter en kruidenboter

- tomatenroomsoep met balletjes

- geroosterde pompoensoep

- kerstbouillon

Hoofdgerechten: + aardappelgratin + krieltjes in de schil en assortiment winterse groenten

- wildragout

- runderstoofpotje

- varkenshaas prosciutto met sausje van champignon en sjalotjes

- kip in een cranberry-sinaasappelsaus

- ovengegaarde zalm met een kruidenkorst

Nagerechten:

- tiramisu met advocaat en kaneelsuiker

- chocolade carré met gezouten karamel

- witte chocolademousse met een zoetzuurtje van framboos en speculaas